Friday, 2 November 2012

Kacip Fatimah - Produk abang sayang (Kacimah)

Produk Abang Sayang Gitu...Ramuan utama Hai-O Kacimah ialah sejenis herba bernilai dan semulajadi yang berasal daripada hutan hujan tropika Asia Tenggara. Hanya bahagian akar dan daun yang nilai nutrisinya paling tinggi diekstrak intipatinya. Kacip Fatimah telah digunakan sebagai ubat penjagaan kesihatan untuk kaum wanita bangsawan Asia Tenggara sejak berkurun-kurun lamanya. Nutrien yang unik dapat membantu menyelaras rembesan endokrin dan hormon wanita, menggalakkan sistem pembiakan yang baik.

Bolehkah golongan lelaki mengambil Hai-O Kacimah?

Hai-O Kacimah adalah makanan kesihatan yang diformulasikan khas untuk wanita, lelaki dicadangkan supaya mengambil Hai-O Euryco.

Apakah itu Kacip Fatimah?

Kacip Fatimah ialah sejenis herba bernilai dan semulajadi di hutan hujan tropika Asia Tenggara. Ia digunakan sebagai ubat untuk wanita Melayu sejak dulu lagi dan diwarisi dari generasi ke generasi. Bahagian akarnya mempunyai kesan khas yang menakjubkan untuk mengecut  rahim. Pelbagai jenis nutriennya yang semulajadi dapat mendorong sistem pembiakan dan  rembesan estrogen daripada badan, dan membantu menyeimbangi dan menyelaras hormon. Ia juga dapat membantu memperbaiki simptom sindrom putus haid (misalnya rasa kepanasan, kekeringan faraj, bintik hitam, ketidakstabilan emosi dan sebagainya).

Adakah Hai-O Kacimah berkesan untuk mencantikkan wajah?

Kacip Fatimah yang terkandung dalam Hai-O Kacimah dapat membantu menyelaras rembesan endokrin dan hormon wanita, mengembalikan kulit wanita yang anjal, licin dan halus.

Adakah Hai-O Kacimah membantu dalam gangguan putus haid dan ketidaklancaran kitaran haid?

Kacip Fatimah yang terkandung dalam Hai-O Kacimah mempunyai pelbagai jenis nutrien yang semulajadi, dapat mendorong rembesan estrogen daripada badan, membantu menyeimbangi dan menyelaras hormon serta untuk membantu memperbaiki ketidakselesaan putus haid dan melancarkan kitaran haid.

Mungkinkah pengambilan Hai-O Kacimah setiap hari akan menyebabkan kepanasan?

Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak demi membantu penyerapan Hai-O Kacimah oleh badan.


Keberkesanan 
  • Menggalakkan rembesan hormon wanita, memperbaiki kesihatan wanita.
  • Tonik untuk wanita selepas bersalin, membantu pengecutan rahim.
  • Melegakan ketidakselesaan putus haid.
  • Memperbaiki susuk badan, melancarkan kitaran haid.
  • Meningkatkan tenaga dan stamina.
  • Kaya dengan nutrisi dan antioksidan, berkesan untuk mencantikkan wajah 
Cara Pengambilan 
 Dua kali sehari, 1 hingga 2 kapsul setiap kali, diambil sejam sebelum makan untuk kesan yang lebih baik.


Sesiapa nak cuba just call or email I...   
016-7982879 or azlin.azihar@gmail.com

No comments:

Post a Comment