Thursday, 27 September 2012

Bantu insan yang memerlukan -Alia Haryanie

Salam.... 

Bila ada my friend forword email pasal Alia Haryanie... memang tersentuh hati ini... Then terus buka blog Alia Haryanie. Bersyukurlah kita dikurniakan kesihatan yang baik...sempurna...boleh bekerja...dan sebagainya...

Ya Allah...Kau permudahkanlah urusan insan ini dan tabahkan hati nya menerima dugaan Mu ....Aminn Ya Rabb....Alia Haryanie seorang 
Ibu Tunggal Perlu Bantuan Anda ...


 
Description: http://farm8.staticflickr.com/7112/7661631524_eedee02b20_b.jpg


Seorang ibu tunggal yang menderita penyakit saraf (Guillan Barre Syndrome) memerlukan bantuan dan sokongan kewangan daripada anda yang berkemampuan dengan seikhlas hati bagi menampung beban kewangan perubatan dan kehidupan seharian.

A little bit about
Alia Haryanie : Ibu tunggal kepada 3 orang cahaya mata yang diceraikan talak 3 oleh suami yang tidak berperikemanusiaan, menghidap penyakit saraf (Guillan Barre Syndrome).

Antara kisah penderitaan Alia Haryanie

Suami enggan kongsi derita Oleh Siti Zarinah Sahib 2010/05/12.....Harian Metro
 

 
Description: http://4.bp.blogspot.com/-mLT9--312LE/UAOUQsnLWdI/AAAAAAAACZs/9S-bZB4Xrxs/s400/Photo0109.jpg

Kini Alia Haryanie sedang berada di hospital
HUSM ditemani anaknya Aiman yang masih kecil. Beliau tidak dapat melakukan kerja berat kerana kakinya tidak boleh berjalan jauh. Jadi sokongan dan bantuan anda sangat sangatlah diharapkan untuk membantu meringankan beban Puan Alia Haryanie. Semoga sedikit bantuan dari kita mampu meringankan beban yang ditanggung.Jika tidak berkemampuan untuk membantu dari segi kewangan, mungkin anda boleh membantu memanjangkan entry ini kepada rakan rakan yang lain . Kita juga boleh mendoakan kesihatan dan kesejahteraan Alia Haryanie... Paling tidak pun, sedekah kan AL-Fatihah....

 

Untuk menyalurkan bantuan, sila gunakan nombor akaun ini:

Maybank Acc No :
164034266923

RHB Acc No : 16213900067447


Nama : Haryani Binti Mat Hussin
 

Email -
haryanie.alia@yahoo.com 

Lebih lanjut :
http://aliaharyanie.blogspot.com

mohon kongsikan bersama yang lain supaya lebih ramai yang tahu.



Diharap you all boleh membantu insan yang memerlukan pertolongan... Semoga kebaikan yang you all buat akan dibalas dengan kebaikan... Terima kasih....

Wednesday, 26 September 2012

Bagaimana Premium Beautiful Bertindak Dalam Mendapatkan Tubuh Ideal


Bagaimana Premium Beautiful Bertindak Dalam Mendapatkan Tubuh Ideal 

FIR Penetrating




TAK FAHAM LAH MACAM MANA FAR INFRA RED DALAM PREMIUM BEAUTIFUL CORSET BOLEH KURUSKAN BADAN..

 TAK FAHAM!!

TAK FAHAM!!

TAK FAHAM!!


Antara sebabnya adalah :



Far Infra Red (FIR) berasal dari batu Tormaline (macam mana batu ni boleh ada dalam Premium Beautiful boleh baca kat SINI) ni adalah sinar bersifat seperti haba (tapi bukan lah haba yang panas, tapi suam-suam sedap je orang kata). 

Jadi FIR ini menggalakkan perpeluhan. Proses ini menyumbang tenaga yang besar iaitu proses metabolisme menjadi optimum!

Siapa yang kurus, kadar metabolisme akan direndahkan secara automatik. Jadi yang terlalu kurus sangat badan akan jadi sedap-sedap je naik dgn cantik.

Yang badan besar a.k.a gemuk kadar metabolisme akan dipertingkatkan dan lemak lebih banyak terbakar.




Bila memakai Premium Beautiful, FIR (boleh tembus hingga 3 lapisan kulit) akan terpancar hingga ke salur darah (melancarkan aliran darah) akan memanaskan suhu badan sedikit (dalaman bukan luaran so kita tak rasa) kepada 110'F. Lemak tapu akan menjadi larut pada suhu 110'F tersebut.
Pada masa ini badan akan berpeluh yang menyahkan lemak dan toksin keluar dari badan.

Inilah caranya berat badan dikawal dengan Pemakaian Premium Beautiful.

Jangan pertikaikan kenapa, mengapa bagaimana dari batu je boleh jadi macam ni..
Ni lah kekuasaan Allah s.w.t yang ciptakan Batu Tourmaline. Subhanallah :)

Premium beautiful adalah 70% produk kesihatan dan 30% kecantikan. Banyak kebaikan bila kita memakai Premium Beautiful.



Jika anda mahu memcuba Premium Beautiful, Boleh hubungi Azlin 016-7982879 or azlin.azihar@gmail.com



Monday, 24 September 2012

ALL ABOUT DAUN TURI

DAUN TURI 


Hasil tanaman belakang rumah... Dah besar dan tinggi pokok turi ni... So terpaksa potong coz tak nak lah masuk kat rumah jiran... I tanam 2 pokok turi... Dua-dua dah besar... Tak susah tanam pokok ni, just ambil batang pokok ni dan terus cucuk.. memang senang!!!




Hasil daun turi yang nak di sederkah kat jiran or kawan-kawan...


I saja je nak search pasal daun turi ini... Ni I ambil petikan dari Agromedia Bil. 6, 1999-Jabatan pertanian manjung perak.. But I dah edit sikit-sikit coz I tahu U all tak larat nak baca panjang...

Pokok turi, nama saintifiknya Sesbania grandiflora sememangnya tumbuhan semula jadi di Malaysia, Indonesia, Filipina dan India. Ia tahan keadaan kemarau, tanah tidak subur atau bermasalah dan kawasan air bertakung. Lazimnya ia ditanam sebagai sayuran atau sebagai tanaman hiasan. Ada dua jenis pokok turi yang dapat dibezakan melalui warna bunganya. Satu jenis bunganya berwarna putih, yang satu lagi bunganya samar kemerah-merahan. Pokok ini hidup subur di kawasan persekitaran kampung, di tepi-tepi jalan dan di batas padi.

Sejak dulu lagi (entah berapa lama) pokok turi ini diberikan status sebagai tanaman makanan untuk orang miskin. Orang kampung tak berkira sangat, nak beli sayuran mahal kurang mampu. Jadi apa yang ada di persekitaran asalkan halal dan boleh dimakan tanpa mendatangkan apa-apa kemudaratan, makan sahaja.

Pokok turi ini sebenarnya pokok serbaguna yang mempunyai banyak kelebihan. Dari akar hinggalah ke pucuk, semuanya boleh dimanfaatkan. Ia digolongkan dalam keluarga kekacang. Pada akarnya terdapat bintil-bintil besar yang dapat mengikat nitrogen di udara dan dikatakan dapat meningkatkan mutu tanah.

Pokok turi boleh mencapai ketinggian sehingga 10 m. Batang utamanya tumbuh menegak berbentuk selinder. Keratan rentas batang ini boleh mencapai sehingga 25 cm

Batangnya dari jenis kayu putih yang lembut. Ia boleh digunakan sebagai bahan akar atau diproses untuk dijadikan kertas. Kulit batang berwarna kelabu cerah beralur-alur dan tidak begitu elok. Daunnya dari jenis pinat 15-30 cm panjang, dengan 16-30 pasang anak duan. Tangkai bunga sepanjang 2.5 cm dengan 2-4 kuntum bunga. Bentuk bunganya seperti kupu-kupu. Ia merupakan bunga terbesar dalam keluarga tumbuhan kekacang. Kelopaknya sepanjang 7-9 cm.

Kalau dari segi masakan.... 

* I selalu buat ulam atau masak lemak... Kalau kita nak masak ulam..bukan main rebus je... Pastikan air didih betul then baru letak pucuk daun turi... rendam sekejap je... Kerana kalau lama habis semua khasiat ulam... dan lagi sedap...Rasa dia kan pahit2 lemak dan ada sedikit manis...kalau orang tak biasa mungkin tak reti makan.....


* Masak Lemak....
Sori pic ambil katWeb Mat Gebu dan resepinya sekali






BAHAN-BAHANNYA :-)
1 cekek daun turi yang muda
1 biji labu / keledek  saiz sederhana
5 tangkai kacang panjang
800 ml santan cair
250 ml pati santan
1 biji bawang besar, hiris
4 ulas bawang putih, titik
1 camca besar udang kering, rendam, tos dan tumbuk kasar
Garam dan gula secukup rasa (kalau nak guna serbuk perasa pun ok)

CARA MEMBUATNYA :-)

  1. Asingkan daun dari tangkainya, cuci dan toskan, keledek dikupas dan potong berbaji, rendam, kacang panjang dipatah2 kan. Ketepikan.
  2. Dalam periuk, masukkan santan cair, keledek labu (toskan), hirisan bawang besar, bawang putih dan udang kering tumbuk. Kacau dan masak hingga keledek / labu 3/4 empuk. Masukkan daun turi tadi, ramas sedikit daun sebelum dimasukkan ke dalam kuah. Jika kurang kuah tambah sedikit air.
  3. Bila mendidih, masukkan kacang panjang dan tuang pati santan. Tambah garam secukup rasa dan secubit gula. Kacau dan biar mendidih perlahan. Rasa dan jika ok boleh matikan api. Hidangkan bersama nasi, sambal belacan, ikan masin/ikan goreng...
  kacang hijau (tapi yang kacang hijau ni, kalau orang kalah, takut sakit perut...bahayaaa!!!)

 * Masak Urap Daun Turi... 
(I x pernah cuba)....

Orang2 kampung terutama orang jawa, suka makan urap2 macam ni, ada banyak jenis urap di Malaysia ni, yang ni buat urap daun turi, ada setengah2 negeri panggil daun turi ni daun "geti"



 BAHAN-BAHANNYA :-)
1 cekak daun turi (biar yang muda sedikit), diasingkan dari tangkai, cuci dan toskan
1 cawan padat, kelapa parut putih
1 camca besar udang kering, rendam 10 minit dan toskan*
1/2 inci belacan*
4 biji bawang merah*
1 biji bawang besar*
2 ulas bawang putih*
1 inci isi cekur*
1/2 inci kunyit hidup*
3 biji cili merah*(*ditumbuk hancur)
Garam dan gula seculup rasa

CARA MEMBUATNYA :-)
  1. Gaul kelapa parut putih tadi bersama bahan tumbuk halus. Tambah garam secukup rasa dan sedikit gula (sesiapa nak guna serbuk perasa pun ok saja), kemudian masukkan daun turi yang telah ditoskan. Gaul hingga rata.
  2. Panaskan kuali, masukkan urap tadi dan masak sekejap hingga daun turi lembut. Angkat dan hidangkan bersama nasi hangat. Kalau nak pedas boleh tambah cili padi dalam bahan tumbuk halus tadi....

Tapi di sebalik masakan.. Rupanya banyak khasiatnya; antaranya

1-dapat mengobati sakit kepala. caranya ambil daun turi seperlunya lalu ditumbuk hingga halus. setelah lembut campur dengan cuka sedikit. lalu tempelkan pada dahi. insya allah rasa pusing pada kepala dapat hilang.

2-Tumbuk hingga halus daun Turi, letakkan kat rambut... Insya Allah rambut kelihatan bersinar

3-Selain itu,hasil tumbuk daun turi  hingga halus dan diletakkan kat buah dada wanita... akan cantik gitu... hehe...

4-Cairan daun dan batangnya sering digunakan sebagai obat kumur pembersih mulut dan kerongkongan.

5-Getahnya, dalam bentuk tepung atau perasan, bersifat astrigen. Getah tersebut mengandung beberapa zat pewarna seperti agatin, basorin, dan zantoagatin

6-Di India, turi dianggap sangat berkhasiat. Semua bagian pohonnya dapat digunakan sebagai ubat untuk menyembuhkan penyakit buta senja karena mengandung banyak vitamin A.

7-Daun turi oleh penduduk Pulau Karimunjawa, Jawa Tengah, biasa digunakan sebagai bahan pewatna tradisional.

8- Daun turi juga dimanfaatkan untuk menyembuhkan keputihan, sakit tenggorokan, kuku jari bengkak, batuk, dan mengatasi hidung berlendir atau sakit kepala.

9-Untuk meredakan demam nifas, daun turi ditumbuk, lalu air perasannya diminum. Bagian akarnya dimanfaatkan untuk batuk berdahak dan pegal linu.

 Seriusly,  I tak sangka banyak kebaikan daun TURI ini.. Bila search agak terperanjat... Semua info diatas, kita manfaatkan...

Love.... alin@Pina @Lin

Friday, 21 September 2012

HIJABISTA SEPT 2012





Remember my post  cerita pasal  INSYIRAH bersama cup cake... sama macam all my mentor bisness kat majalah HIJABSTA....Buat Cup cake... But boleh kan I jadi macam mereka?? Sebenarnya terletak di tangan sendiri... seperti pepatah...pucuk pangkal diri sendiri dan hendak seribu daya... tak nak seribu dalih... 

I love this bisness coz very flexiable... Ikut retak you nak run the bisness... Dah lah ilmu dan guide diberi A until Z...  Selagi you tak lepaskan tangan you dengan mentor you...Selagi itu, mentor you tak akan lepaskan you... Tu kata-kata Maisarah Ibrahim...(salah satu my mentor) masa first time I jumpa dia...

Tak sangka kejayaan Maisarah Ibrahim  dan mentor-mentor lain terutama Hanis Haizi di iktiraf...
 Picture kat atas about the Hijabista magazine on September 2012

Actually...its Maisarah Ibrahim  second time featuring in Media
last time was about 2 months ago in Berita Harian
and now for the first time  featuring in Hijabista...!!

Mengikut Maisarah Ibrahim, she
never thought to be featured in Magazine like this
full of fun, glamorous and happening
ingat kan dulu start buat business setakat nak gain 2-3k income monthly
but apa yang dapat sekarang is more more more than her expected
but all of this comes with effort and hard work of course..:-)


she so glad to be in this group and under the mentorship of hanis's team
GLAM team...!! 
Me also!!!!

When you join this bisness, can turn somebody  to SOMEONE (different person)
from shy to more confidence
from skeptical to more positive person
and many more positive attitude that i gain from this career 
thank you Premium Beautiful Business...!!


 So, If you  all nak sama-sama berjaya macam mentor I... Jom kita buat together... Percayalah dengan usaha kita, Insya Allah cahaya kejayaan akan terpancar... Just believe with yourself dan go for first step to change....Apa tunggu lagi...

Call or email I... 0167982879 or  azlin.azihar@gmail.com

Cup cake Vs Insyirah

CUP CAKE

Cup cake ni memang dah lama popular... I jer yg ketinggalan zaman.. Insyirah dah sebulan ajak buat cup cake sama-sama.... But mama dia blur.. Tak pernah buat pun... Dulu-dulu mama dia pernah lah buat kek coklat, kek marble, kek lapis n biskut-biskut untuk raya...CUP CAKE?? Serius No Idea..
Dah banyak kali insyirah ajak,so... tak nak kecewa kan dia, mama dia pun pi search u-tube.. n try call cousin yang pandai buat cup cake tak berangkat pulak... So pegi lah kedai bahan-bahan kek kat Danau Kota... Tak sangka kedai tu ada kedai ajar buat kek... sungguh menarik... RAINBOW CAKE, CHEESE CAKE N.... Insya Allah, kalo ada time dan kesungguhan nak gak join juga...hehe

Tengoklah aksi-aksi insyirah...she so excited....


Kacau butter dulu...




 susun cup...

So Comot... Tak apalah... Biar dia belajar buat... huhu

Alhamdulilah...Jadi gak...


Tengoklah dia hias... asal boleh...

Nak beli spray ni juga... mahal tu.. RM 19.90.. membazir!!!
Pada I tak cantik pun...






Tengoklah aksi teruja dia... Memang Insyirah happy sesangat...
Mulut comot coz... sambil buat design, stop makan dulu cup cake...hehe
Memang bila buat dengan insyirah... perlu kesabaran... But bila pikir... memang projek melayan dia buat cup cake...So, LAYAN... Dapat lah dalam 47 Cup... So kasi kat saudara mara yg dekat n bawa ke school Insyirah... 

Ramai cakap bila kita buat bisness ni, kita tak ada masa. Bisness yang I ceburi ini, very very flexible... Just base on appointment.. I love it... So... I can balance all that... Example... This is 

One of my Quality time with KIDS...

Love-alin@Pina@Lin 
 


Wednesday, 19 September 2012

Model From 4 "Pupu"

Ini model from cicit Md Don dan Rubiah... Insyirah, Atirah, Zafirah dan Alesya. 


Dalam 4 orang ni Alesya paling senyap, So memang sesuai dgn nama mereka . Insyirah, Atirah, Zafirah.Ketiga-tiga ada rah dibelakang.. So ada org cakap BIRAH..haha

So Gedix
Zafirah

Atirah
Insyirah

 
Alesya
Before diaorang ni buat persembahan, diaorang buat fesyen show... huhu... ini antara pic yang diambil... Hopefully diaorang akan menjadi anak yang soleha dan berjaya dalam hidup... Amin...

BBplus collagen

BBplus Collagen


Ini produk terbaru Hai-O yang telah dilancarkan semasa SM/ SSM Awards baru-baru ni. Kalau sesiapa yang mengikuti perkembangan Hai-o sure tertanya kenapa I tidak ada masa SM/ SSM Awards. I ada hal yang tidak dapat dielakkan...
This product to cure our skin from inside... Kita hanya perlu minum BBplus collagen!!! Memang bagus untuk kecantikan kulit bukan sahaja luaran tapi dalama.



BBplus Collagen mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit lebih anjal, tegang dan gebu menawan

Ramuan
Kolagen ikan terhidrolisis, Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Serbuk jus Blackcurrant, Serbuk jus Roselle, Serat Epal, Isomaltulos, Sukralos..



Cara Pengambilan

Campurkan 1 paket BBplus dalam 150 ml air. Kalau boleh jangan guna air panas. Kacau/ shake then boleh minum. Boleh ambil sebelum makan or sebelum tidur.



Harga

1 Unit : RM 180.00 (WM) / RM 182.00 (EM) (1 Unit = 20 paket)
4 Unit : RM 720.00 (WM) / RM 728.00 (EM )
Promo, those yang beli 4 kotak terus akan dapat free 1 kotak BBplus + I Unit Crystal Tumbler (worth RM200)




Or if you want to get free sample, just call me :)

Anak dara pun dah start minum collagen...
Dari awal u makan collagen lagi bagus... 

interested? call / sms/ email
  Azlin / 016-7982879 / azlin.azihar@gmail.com

Monday, 17 September 2012

Kenapa I Buat Bisness???

Kenapa I Buat Bisness???


I rasa semua orang ada hutang... Memang I bersyukur dengan rezeki yang ada... Alhamdulilah I antara orang yang bertuah kerana di beri pekerjaan yang baik dengan gaji yang ok... Memang I admit I berada zone yang selesa... Tapi tak di nafikan I ada Hutang... dan sampai bila I nak tanggung hutang ... dan berangan Saving yang cukup bila di hati tua dan pencen awal... Cuba bayangkan.... 



Saving Sebulan : RM 300 
(misalnya simpan dalam ASB or etc)

RM 300 x12 = RM 3600 (setahun)

Setelah 20 tahun bekerja 
punch 8.45pagi - 5.45 petang dan 8.45 pagi - 5.45 petang....
macam I tak pernah merasa balik pukul 5.45petang... Paling awal 6.15 petang tapi memang jarang berlaku... Selalunya 7.30 malam . Bayangkan no overtime...Kira setiap hari buat amal...


Hanya dapat
RM 3600 x 20 = RM 72,000

campur dividen ASB or hibah 
Contohnya paling banyak RM 100,000

Apa yang boleh dapat dengan RM 100,000??
Lagi 20 tahun... memang lah ada duit KWSP/ PENCEN tapi cukup ke untuk kita support all expenses...


Rumah
Kereta
Sekolah anak
Perbelanjaan anak
Pendidikan anak
Ibu bapa
Makan
Bil api
Bil air
Cukai

Ini tak termasuk "EMERGENCY CASE"
macam kereta rosak, perubatan ibu bapa,anak masuk hospital,  nak betulkan paip bocor or kena renovation rumah dan.... Semua duit habis kat expenses..kalau macam tu macam mana pulak nak





Holiday (dalam/luar negara)
Bawak parents pergi Haji/Umrah
 Insurance
Assets
Time Freedom dengan anak-anak


Bayangkan


DUIT GAJI RM2000 = tak usik = Saving

RM2000 x 12 = RM24,000 SETAHUN!

Dan lagi best bile business tu provide :

3 kali FOC trips a year
(fully sponsored, flight, food, hotel etc)

Income up to 5-6 figures

Car Fund from RM1000++

+ Free Foundation Corset to create a Perfect Countour & well balanced posture - for your health & Beauty




The Choice is Yours


Wanna know more about the business??
Book your appointment now!
AZLIN SAFENA 
016-7982879
azlin.azihar@gmail.com 

Sunday, 16 September 2012

BIOZONE Food Purifier

BIOZONE Food Purifier

Pernahkah kita terfikir makanan yang kita masak dan makan setiap hari mengandungi toksin atau bahan kimia yang masih tidak selamat untuk  di makan??

Makanan seperti ayam, daging, sayur, ikan dan lain actually masih tidak selamat 100% 

????????

contoh : Ayam yang disuntik dengan hormon tumbesaran and antibiotik yang kuat untuk menggalakkan tumbesaran yang cepat dan menahan dari sebarang penyakit. 

bahan-bahan ini akan kekal walau pun di cuci dengan air.

tidak lupa juga sayur-sayuran dan buah-buahan yang di sembur racun untuk mengelakkan serangga perosak dan tumbesaran

and ikan, makanan laut yang direndam untuk tahan lama

so...what is the solutions??

Presenting.......!!!

BIOZONE Food Purifier

BIOZONE Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. 


FUNCTION :

  •  memelihara kesegaran makanan
  • menyingkirkan bau
  • menyingkirkan toksin larut air, toksin larut lemak dan bakteria
  • memelihara nutrien makanan
  • berkesan menyingkirkan bahan2 pencemaran
 Cara penggunaan

Letakkan makanan yang perlu dipurifikasi ke dalam semangkuk air. Pastikan paras air menutupi makanan. Masukkan tiub silikon bergred medikal ke dalam air dan tekan butang pengawal masa untuk menentukan masa purifikasi.


BIOzone ni boleh juga digunakan untuk sanitize herbs, beras, mushroom, botol susu baby, toys, alat memasak seperti sudu garfu sudip, etc. It's only take 15 - 30 minutes...
ha berbaloi kan, one product can use for all
Cuba renung sebentar... Sekarang ini, pelbagai jenis penyakit berada di pasaran.. Dengan mengunakan  BIOZONE Food Purifier, Insya Allah kita boleh elakkan sesetengah penyakit. Walaupun duit banyak tetapi kita sakit, hidup ini tidak bermakna.Saksikan video ini.

BIOZONE Food Purifier
its SAFE, EFFECTIVE, PRACTICAL and EASY TO HANDLE
CALL US FOR FREE DEMONSTRATION AND FREE CONSULTATION 
azlin safena 
0167982879
azlin.azihar@gmail.com

  • Menyingkirkan toksin larut air, toksik larut lemak dan bakteria dalam makanan
  • Memulihara kesegaran makanan
  • Menyingkirkan bau

  • Read more about kita by admin

  • Menyingkirkan toksin larut air, toksik larut lemak dan bakteria dalam makanan
  • Memulihara kesegaran makanan
  • Menyingkirkan bau

  • Read more about kita by admin

    4 Pupu

    4 "PUPU"

    Insyirah dan Alesya sepupu. Insyirah dengan Zafirah dan Atirah 2 pupu.. Diaorang ni memang rapat...Tengoklah video lucu diaorg.. Program fesyen show dan konsert telah diadakan masa malam pertama raya... memang lawak.. Tapi minta maaf sesangat.. Lagu tak Dengar coz kitaorg Pakai laptop je... So Sori.. Just Dengar komen my family members..

    Masa Raya pertama I cari Syirah..dia boleh cakap...Syirah tengah sibuk praktis untuk konsert ni... Please lah Insyirah... Pengaruh rakan sebaya betul lah.... I kenalkan diaorg ye...
    Atirah...
    Umur?? 8 tahun dan anak sulung dari 6 adik beradik yang semuanya lelaki... Tak sangka pandai dance...

    Zafirah
    8 tahun juga tapi bentuk badan yang kecil.. nampak macam 6 tahun... anak bongsu dari 5 adik beradik... Joget dangdut gitu...
    Alesya..
    6 tahun.. Nomber 2 Dari 4.. hanya dia seorang je Gal... Nenek dia cakap...Alesya dance macam tunjuk traffic light... hehe


    Insyirah..
    5 tahun.. Anak I lah.. Anak sulung... Dance kaku... yang lawak..tarik ke atas dress dia... famili member I cakap... aksi lucah... haha...Sori, tak tahu napa video Syirah tak boleh buka... 


    Memang fun sesangat.. sakit perut gelak... really hope we all will Happy Forever.. tak akan putus air kalau dicincang... Love Forever.....