Friday, 21 September 2012

HIJABISTA SEPT 2012





Remember my post  cerita pasal  INSYIRAH bersama cup cake... sama macam all my mentor bisness kat majalah HIJABSTA....Buat Cup cake... But boleh kan I jadi macam mereka?? Sebenarnya terletak di tangan sendiri... seperti pepatah...pucuk pangkal diri sendiri dan hendak seribu daya... tak nak seribu dalih... 

I love this bisness coz very flexiable... Ikut retak you nak run the bisness... Dah lah ilmu dan guide diberi A until Z...  Selagi you tak lepaskan tangan you dengan mentor you...Selagi itu, mentor you tak akan lepaskan you... Tu kata-kata Maisarah Ibrahim...(salah satu my mentor) masa first time I jumpa dia...

Tak sangka kejayaan Maisarah Ibrahim  dan mentor-mentor lain terutama Hanis Haizi di iktiraf...
 Picture kat atas about the Hijabista magazine on September 2012

Actually...its Maisarah Ibrahim  second time featuring in Media
last time was about 2 months ago in Berita Harian
and now for the first time  featuring in Hijabista...!!

Mengikut Maisarah Ibrahim, she
never thought to be featured in Magazine like this
full of fun, glamorous and happening
ingat kan dulu start buat business setakat nak gain 2-3k income monthly
but apa yang dapat sekarang is more more more than her expected
but all of this comes with effort and hard work of course..:-)


she so glad to be in this group and under the mentorship of hanis's team
GLAM team...!! 
Me also!!!!

When you join this bisness, can turn somebody  to SOMEONE (different person)
from shy to more confidence
from skeptical to more positive person
and many more positive attitude that i gain from this career 
thank you Premium Beautiful Business...!!


 So, If you  all nak sama-sama berjaya macam mentor I... Jom kita buat together... Percayalah dengan usaha kita, Insya Allah cahaya kejayaan akan terpancar... Just believe with yourself dan go for first step to change....Apa tunggu lagi...

Call or email I... 0167982879 or  azlin.azihar@gmail.com

No comments:

Post a Comment